Suomalainen Tehopesu

Suomalainen Tehopesu on Transmerin oma brändi. Tuotteet valmistetaan tehtaallamme Vantaalla, joka toimii vastuullisesti mm. lämmittämällä kiinteistön ympäristöystävällisesti uusiolämmöllä ja tuotanto toimii alkuperämerkityllä vihreällä tuulisähköllä.

Tuotteita on neljä: tiivistemuotoiset Suomalainen Maton Tehopesu ja Suomalainen Saunan Tehopesu sekä kaksi uutta käyttövalmista 500 ml:n suihketta: Suomalainen Käyttövalmis Desinfioiva Tehopesu ja Suomalainen Käyttövalmis Saunan Tehopesu.

Etätyön lisääntyessä ihmiset viettävät paljon enemmän aikaa kotona. Siivoukseen kiinnitetään enemmän huomiota ja siivouksen tarve on kasvanut, koska koti halutaan pitää siistinä ja puhtaana. Erityisesti tarve kodin pintojen desinfiointiin on lisääntynyt.

Uudet suihkepullot 100% kierrätettyä muovia
Suomalainen Tehopesu-sarjan uudet suihkepullot on valmistettu 100% kierrätetystä muovista. Kaatopaikalle päätyvän jätteen määrää voi helposti vähentää mm. kierrättämällä muovipakkaukset. Muista kierrättää muovipakkaukset oikein: Voit laittaa koko pakkauksen muovinkeräysastiaan, mutta ennen kierrätystä, irrota pumppu pullosta, jotta eri muovilaadut voidaan tunnistaa ja lajitella ne muovilaatujen mukaisesti.

 

Suomalainen Käyttövalmis Desinfioiva Tehopesu, 500 ml suihke – Uutuus!

Puhdistaa ja desinfioi kodin pinnat. Poistaa 99,9%* bakteereista, sienistä ja vaipallisista viruksista.

Käyttövalmiilla pesuaineella voit sekä puhdistaa että desinfioida* kodin vesipestävät pinnat. Puhdista ja desinfioi helposti esim. keittiön ja WC:n pinnat, hanat,

ovenkahvat jne.

Puhdistaa ja desinfioi pinnat ilman kloorivalkaisua.

Tehoaineena on didekyylidimetyyliammoniumkloridi ja tuotteelle on tehty seuraavat tehotestit*: Bakterisidinen (5 min) EN 1276 ja fungisidinen ja jestisidinen (5 min) EN

1650

ja virusidinen teho vaipallisiin viruksiin (5 min) EN 14476. Vaipallisia viruksia ovat esim. influenssa- ja koronavirus.

Käyttöohje: Puhdista pinnat ensin, likaa ei kannata desinfioida. Käännä suutin spray-asentoon. Suihkuta tuotetta desinfioitavalle pinnalle ja anna vaikuttaa vähintään 5 minuutin ajan. Kuivaa puhtaalla liinalla.

Suomalainen Desinfioiva Tehopesu tuoksuu raikkaan sitruunaiselta.

Ainesosaluettelo: Aqua, Didecyldimoniumchloride, Trideceth-9, Parfum

Ainesosien tehtävät tuotteessa löytyvät Cosing tietokannasta.

 

Suomalainen Käyttövalmis Saunan Tehopesu, 500ml suihke – Uutuus!

Käyttövalmis pesuaine kätevässä suihkepullossa tekee saunan pesusta helppoa ja peräti mukavaa. Vaivattomuuden ansiosta sauna on helppoa pestä useammin kuin vain jouluksi ja juhannukseksi. Kun saunan puhtaudesta on helppo huolehtia säännöllisesti, ei lika pääse pinttymään eikä saunan peseminen tunnu ikävän isolta urakalta.

Suihkuta, harjaa ja huuhtele – näin vaivatonta se on.

Saunan Tehopesu-suihke on käyttövalmis ja raikkaantuoksuinen saunan puhdistussuihke. Pesee tehokkaasti ja vaivattomasti kaikki sauna- ja pesutilat sekä niiden pinnat kuten esim. lauteet, lattiat, kaakelit, penkit ja jakkarat, altaat ja ammeet, pesuvadit, suihkutilat.

Käyttöohje: Kastele pestävät pinnat lämpimällä vedellä ennen pesuaineen käyttöä. Käännä suutin spray-asentoon, suihkuta pinnoille, harjaa ja huuhtele. Huuhtele saunan lauteet lopuksi kylmällä vedellä, jotta puun huokoset sulkeutuvat. Puupintaa harjatessa, muista pitää harjaussuuntana puun syyt.

Saunaan ja pesuhuoneeseen jää raikas tuoksu.

Ainesosaluettelo: Aqua, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Laureth Sulfate, Trideceth-9, Parfum, Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone,  Methylisothiazolinone, Limonene

Ainesosien tehtävät tuotteessa löytyvät Cosing tietokannasta.

 

Suomalainen Maton Tehopesu 500 ml, tiiviste

Suomalainen Maton Tehopesu on tehokas puhdistusaine vesipestävien mattojen pesuun. Biohajoava pesuainetiiviste ei sisällä vesistöjä rehevöittäviä fosfaatteja. Tuotteessa on raikas tuoksu, joka viimeistelee pesutuloksen. Suomalainen Maton Tehopesu on matalavaahtoisena helposti huuhtoutuva ja värittömänä nesteenä ei jätä väriraitoja edes vaaleisiinkaan mattoihin.

Perinteinen ja suosittu matonpesu kruunaa aurinkoisen kesäpäivän hyvässä seurassa. Yhdessä Suomalaisen Työn Liiton kanssa teetetyn kyselyn mukaan mattojen pesu on suomalaisille mieleistä puuhaa ja puhdistusaineen tärkeimmät ominaisuudet olivat selkeät; pesuteho (mattoja pestään harvoin), raikas tuoksu (tärkeää puhdistusaineissa yleisesti) ja luontoystävällisyys (mattoja pestään ulkona).

Transmerin kemistit ryhtyivät toimeen ja kehittivät kuluttajien toiveita vastaavan puhdistusaineen. Tuote testattiin tarkoin tuotetestaajien toimesta ja lopputuloksena syntyi Suomalainen Maton Tehopesu. Tätä tuotetta kannattaa kokeilla!

Suomalainen Maton Tehopesu on ympäristöystävällinen pesuaine vesipestävien mattojen pesuun. Tiivisteen pesutehon ansiosta pesuainetta kuluu vähemmän ja helpon huuhdeltavuuden ansiosta myös huuhteluvettä kuluu vähemmän.

Ainesosaluettelo: Aqua, Tall Oil Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate,Sodium Laureth Sulfate, Trideceth-9, Trideceth-7, Potassium Hydroxide, Parfum, Hexyl cinnamal, Limonene,
Butylphenyl methylpropional, Citric acid, Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Ainesosien tehtävät tuotteessa löytyvät Cosing tietokannasta.

 

Suomalainen Saunan Tehopesu 500 ml, tiiviste

Suomalainen Saunan Tehopesu on raikas mentholin ja eukalyptuksen tuoksuinen puhdistusaine. Tuote soveltuu kaikille saunan pinnoille; lauteille, lattioille, vadeille, ammeille sekä suihkutiloille. Suomalaisella Saunan Tehopesulla saat pinttyneenkin lian pois lauteista.

Pesun jälkeen sauna tuoksuu ihanan raikkaalta ja puhtaalta. Säännöllisesti käytettynä Suomalainen Saunan Tehopesu estää kalkkisaostumien syntymistä.

Ainesosaluettelo: Aqua, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Phosphoric Acid, Parfum, Benzisothiazolinone

Ainesosien tehtävät tuotteessa löytyvät Cosing tietokannasta.

 

Kaikille Suomalainen Tehopesu-tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös