Suomalainen Tehopesu on Transmerin oma brändi. Tuotteet valmistetaan tehtaallamme Vantaalla. Tuotevalikoimaan kuuluu kaksi tuotetta: Suomalainen Maton Tehopesu sekä Suomalainen Saunan Tehopesu.

suomalainen maton ja saunan tehopesu

Suomalainen Maton Tehopesu

Suomalainen Maton Tehopesu on tehokas puhdistusaine vesipestävien mattojen pesuun. Biohajoava pesuainetiiviste ei sisällä vesistöjä rehevöittäviä fosfaatteja. Tuotteessa on raikas tuoksu, joka viimeistelee pesutuloksen. Suomalainen Maton Tehopesu on matalavaahtoisena helposti huuhtoutuva.

Perinteinen ja suosittu matonpesu tapahtuu juuriharjalla ja mäntysuovalla, aurinkoisena kesäpäivänä hyvässä seurassa. Yhdessä Suomalaisen Työn Liiton kanssa teetetyn kyselyn mukaan mattojen pesu on suomalaisille mieleistä puuhaa, mutta jotain parannettavaa siivoustapahtumassa kyllä nähtiin.

Avainklubissa selvitettiin, millainen on täydellinen matonpesuaine. Tärkeimmät ominaisuudet olivat selkeät; pesuteho (mattoja pestään harvoin), raikas tuoksu (tärkeää puhdistusaineissa yleisesti) ja luontoystävällisyys (mattoja pestään ulkona).

Transmerin kemistit ryhtyivät toimeen ja kehittelivät kuluttajien toiveita vastaavan puhdistusaineen. Tuote testattiin tarkoin tuotetestaajien toimesta ja lopputuloksena syntyi Suomalainen Maton Tehopesu. Tätä tuotetta kannattaa kokeilla!

Suomalainen Maton Tehopesu on ympäristöystävällinen pesuaine vesipestävien mattojen pesuun. Tiivisteen pesutehon ansiosta pesuainetta kuluu vähemmän ja helpon huuhdeltavuuden ansiosta sama ilmiö tapahtuu käytetyn veden kohdalla.

Suomalainen Maton Tehopesu on valmistettu Transmerin tehtaalla Vantaalla ja se on Avainlipputuote.

Pesuaineen lisäksi perustimme innokkaille matonpesijöille kokoontumispaikan osoitteeseen https://www.facebook.com/matonpesupaikka – käy vierailemassa ja liity joukkoon!


Suomalainen Saunan Tehopesu

Suomalainen Saunan Tehopesu on raikas mentholin ja eukalyptuksen tuoksuinen puhdistusaine. Tuote soveltuu kaikille saunan pinnoille; lauteille, lattioille, vadeille, ammeille sekä suihkutiloille. Suomalaisella Saunan Tehopesulla saat pinttyneenkin lian pois lauteista.

Pesun jälkeen sauna tuoksuu ihanan raikkaalta ja puhtaalta. Säännöllisesti käytettynä Suomalainen Saunan Tehopesu estää kalkkisaostumien syntymistä. Suomalainen Saunan Tehopesu on valmistettu Transmerin tehtaalla Vantaalla ja se on Avainlipputuote.