Mr Muscle

Mr Muscle kaikkiin siivousongelmiin

Mr Musclella on ratkaisut kodin siivousongelmiin.

 

Mr Muscle Viemärigeeli 500 ml – Tukosten avaaja

MrMuscle Viemärigeeli avaa tukkeutuneen viemärin nopeasti ja tehokkaasti. Vaikuttaa 15 minuutissa ja vajoaa myös seisovan veden läpi. Viemärigeeli poistaa pahat hajut ja sopii kaikille putkille.

Käyttöohje:

Tyhjennä pullon koko sisältö tukkeutuneeseen viemäriin. Mr Muscle Viemärigeeli tehoaa myös seisovan veden läpi. Anna vaikuttaa 15 minuuttia. Pidennä vaikutusaikaa vaikeiden tukosten avaamiseksi. Huuhtele laskemalla hanasta kuumaa vettä viemäriin. Tuote ei sovellu jätemyllyllä varustettuihin viemäreihin, vessanpönttöön tai vanhalle ja vahingoittuneelle emali- ja kromipinnalle. Tutustu pakkauksen ohjeisiin ja varoitusmerkintöihin ennen käyttöä.

Mr Muscle Kodin Putkimies 1 L – Tukosten estäjä

Mr Muscle Kodin Putkimies hajottaa nopeasti rasva-, hius-, saippua- ja ruoanjätetukkeumat putkistoista ja viemäreistä. Sopii hyvin tukosten ennaltaehkäisyyn hitaasti vetävissä putkistoissa. Sopii kaikkiin viemäreihin (tiskipöytä-, pesuallas, lattiaviemäreihin yms.), mutta ei wc-pönttöön eikä tiski- tai pyykinpesukoneisiin. Tehoaineena natriumhydroksidi.

Käyttöohje:

Puoli pullollista kaadetaan viemäriin ja annetaan vaikuttaa vähintään puoli tuntia. Vaikeisiin tukkeutumiin jätetään vaikuttamaan yön yli. Kemiallisia tai muita lisäaineita tai apuvälineitä ei saa käyttää käsittelyn yhteydessä. Ennaltaehkäisevään käyttöön 1/4 pullollista kerran viikossa. Tutustu pakkauksen ohjeisiin ja varoitusmerkintöihin ennen käyttöä.

Kuluttajapalvelu vinkkaa: ”Monesti meiltä kysytään, miksi ei putkenavaajia ei suositella käytettäväksi wc-pönttöön. Syitä on kaksi. Ensinnäkin, mikäli neste jää pöntön pinnalle kuivumaan se väkevöityy ja voi syövyttää wc-pöntön pinnan. Toinen syy on se, että wc-altaassa on aika paljon vettä jo ihan näkyvillä ja myös vesilukon takana ja putkenavaaja laimenee eikä tehoa. ”

 

Mr Muscle Keittiö poistaa rasvan

Tehoaa keittiön rasvaiseen likaan. Suihkuta, anna vaikuttaa hetki ja pyyhi liinalla. Uuden korkin ansiosta voit suihkuttaa joko hienojakoista sumua tai paksua vaahtoa, joka tehoaa pinttyneeseen likaan ja pysyy paremmin pystysuorilla pinnoilla. Älä jätä vaikuttamaan pitkäksi aikaa puu-, alumiini-, maalatuille, lakatuille tai huokoisille pinnoille. Ei kullatuille, marmori-, kalkkikivi- ja uusille tai värjätyille emalipinnoille. Raikas sitrustuoksu.

Mr Muscle Kylpyhuone tehoaa saippuajäämiin

Käy kaikille kylpyhuoneen pinnoille. Irrottaa tehokkaasti likaa, kalkkia ja saippuajäämiä. Suihkuta ja pyyhi tai huuhtele pois. Uuden korkin ansiosta voit suihkuttaa joko hienojakoista sumua tai paksua vaahtoa, joka tehoaa pinttyneeseen likaan ja pysyy paremmin pystysuorilla pinnoilla. Älä jätä vaikuttamaan pitkäksi aikaa puu-, alumiini-, maalatuille, lakatuille tai huokoisille pinnoille. Ei kullatuille, marmori-, kalkkikivi- ja uusille tai värjätyille emalipinnoille. Raikas appelsiinintuoksu.

 

Mr Muscle Uunin- ja grillinpuhdistaja

Irrottaa pinttyneen rasvan ja kiinnipalaneen lian uunista, grillistä sekä uunipelleistä.

Käyttö:

Suojaa lattia ja muu ympäristö ennen käsittelyä. Ravista tölkkiä hyvin. Pidä tölkki pystyasennossa ja suihkuta noin 15 cm:n etäisyydeltä tasainen kerros puhdistettavalle pinnalle, sulje uunin luukku. Anna vaikuttaa noin 30 min. Jos uuni on erittäin likainen, anna vaikuttaa kauemmin ja toista käsittely tarvittaessa. Pyyhi huolellisesti kostealla liinalla.

Huom! Tuotetta ei saa käyttää alumiini- tai kromiosille, eikä tiivisteille. Ei myöskään mikroaalto- eikä itsepuhdistuville uuneille.

 

Mr Muscle Keraamisen liesitason puhdistaja

Puhdistaa naarmuttamatta keraamiset liesitasot. Sopii myös lasi-, posliini- ja emalipintojen, sekä nokisten takkalasien puhdistukseen.

Käytä tuotetta näin: Ravista pulloa. Levitä aine kädenlämpöiselle liesitasolle ja hankaa kevyesti kostealla liinalla. Älä käytä hankaussientä. Pyyhi pinta puhtaalla ja kostealla liinalla ja kuivaa. Jättää säihkyvän, likaa hylkivän suojapinnan. Puhdista liesi päivittäin.

Tuotteiden ainesosat
https://www.whatsinsidescjohnson.com/fi/fi/brands/mr-muscle

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös