Mr Muscle

Mr Muscle kaikkiin siivousongelmiin

Mr Musclella on ratkaisut moniin kodin siivousongelmiin.

 

Mr Muscle Viemärigeeli 500 ml – Tukosten avaaja

Mr Muscle Viemärigeeli avaa tehokkaasti tukoksia. Se vaikuttaa jopa 5 minuutissa, mutta vaikutusaikaa pidentämällä avaat erityisen vaikeat tukokset. Viemärigeeli vajoaa myös seisovan veden läpi ja toimii erityisesti hiusten ja saippuan aiheuttamiin hankaliin tukoksiin. Ei saa käyttää WC-pytyssä. Tehoaineena mm. natriumhypokloriitti.

Käyttöohje:

Tyhjennä pullon koko sisältö tukkeutuneeseen viemäriin. Mr Muscle Viemärigeeli tehoaa myös seisovan veden läpi. Anna vaikuttaa 5-15 minuuttia. Pidennä vaikutusaikaa vaikeiden tukosten avaamiseksi. Huuhtele laskemalla hanasta kuumaa vettä viemäriin. Tuote ei sovellu vessanpönttöön tai vanhalle ja vahingoittuneelle emali- ja kromipinnalle. Tutustu pakkauksen ohjeisiin ja varoitusmerkintöihin ennen käyttöä.

 

Mr Muscle Kodin Putkimies 1 L – Tukosten estäjä

Mr Muscle Kodin Putkimies hajottaa rasva- ja ruoanjätetukkeumat putkistoista ja viemäreistä. Sopii hyvin tukosten ennaltaehkäisyyn hitaasti vetävissä putkistoissa. Kodin Putkimiestä voi käyttää kaikkiin viemäreihin tiskialtaista lattiaviemäreihin, mutta WC-pyttyyn ja tiski- tai pyykinpesukoneisiin se ei sovellu. Tehoaineena natriumhydroksidi.

Käyttöohje:

Puoli pullollista kaadetaan viemäriin ja annetaan vaikuttaa vähintään puoli tuntia. Vaikeisiin tukkeutumiin jätetään vaikuttamaan yön yli. Kemiallisia tai muita lisäaineita tai apuvälineitä ei saa käyttää käsittelyn yhteydessä. Ennaltaehkäisevään käyttöön 1/4 pullollista kerran viikossa. Tutustu pakkauksen ohjeisiin ja varoitusmerkintöihin ennen käyttöä.

Kuluttajapalvelu vinkkaa: ”Monesti meiltä kysytään, miksi ei putkenavaajia ei suositella käytettäväksi wc-pönttöön. Syitä on kaksi. Ensinnäkin, mikäli neste jää pöntön pinnalle kuivumaan se väkevöityy ja voi syövyttää wc-pöntön pinnan. Toinen syy on se, että wc-altaassa on aika paljon vettä jo ihan näkyvillä ja myös vesilukon takana ja putkenavaaja laimenee eikä tehoa. ”

 

Mr Muscle Probioottinen viemärinpuhdistusaine 500 ml – Viemärin puhdistukseen

UUTUUS! Mr Muscle Probioottinen viemärinpuhdistusaine toimii parhaiten yön yli. Nimensä mukaisesti käytetään viemärin puhdistukseen. Viemärin pahat hajut kertovat, että putkistoon on kertynyt bio-kerrostumia, jotka eivät poistu pelkällä huuhtelulla. Jos kerrostumia ei poista, saattaa lopputuloksena olla tukos. Puhdistusaine on ekologinen ja sisältää tehokkaan sekoituksen probiootteja, jotka tuottavat bio-kerrostumia hajottavia entsyymejä. Voi käyttää myös WC-pytyssä.

HUOM! Tämä tuote ei poista tukoksia. Tuoksuna raikas sitruksinen tuoksu. Lue tarkemmat käyttöohjeet pakkauksesta.

   

 

Mr Muscle Keittiö poistaa rasvan

Tehoaa keittiön rasvaiseen likaan. Suihkuta, anna vaikuttaa hetki ja pyyhi liinalla. Uuden korkin ansiosta voit suihkuttaa joko hienojakoista sumua tai paksua vaahtoa, joka tehoaa pinttyneeseen likaan ja pysyy paremmin pystysuorilla pinnoilla. Älä jätä vaikuttamaan pitkäksi aikaa puu-, alumiini-, maalatuille, lakatuille tai huokoisille pinnoille. Ei kullatuille, marmori-, kalkkikivi- ja uusille tai värjätyille emalipinnoille. Raikas sitrustuoksu.

Mr Muscle Kylpyhuone tehoaa saippuajäämiin

Käy kaikille kylpyhuoneen pinnoille. Irrottaa tehokkaasti likaa, kalkkia ja saippuajäämiä. Suihkuta ja pyyhi tai huuhtele pois. Uuden korkin ansiosta voit suihkuttaa joko hienojakoista sumua tai paksua vaahtoa, joka tehoaa pinttyneeseen likaan ja pysyy paremmin pystysuorilla pinnoilla. Älä jätä vaikuttamaan pitkäksi aikaa puu-, alumiini-, maalatuille, lakatuille tai huokoisille pinnoille. Ei kullatuille, marmori-, kalkkikivi- ja uusille tai värjätyille emalipinnoille. Raikas appelsiinintuoksu.

Mr Muscle Uunin- ja grillinpuhdistaja

Irrottaa pinttyneen rasvan ja kiinnipalaneen lian uunista, grillistä sekä uunipelleistä.

Käyttö:

Suojaa lattia ja muu ympäristö ennen käsittelyä. Ravista tölkkiä hyvin. Pidä tölkki pystyasennossa ja suihkuta noin 15 cm:n etäisyydeltä tasainen kerros puhdistettavalle pinnalle, sulje uunin luukku. Anna vaikuttaa noin 30 min. Jos uuni on erittäi

n likainen, anna vaikuttaa kauemmin ja toista käsittely tarvittaessa. Pyyhi huolellisesti kostealla liinalla.

Huom! Tuotetta ei saa käyttää alumiini- tai kromiosille, eikä tiivisteille. Ei myöskään mikroaalto- eikä itsepuhdistuville uuneille.

 

Mr Muscle Keraamisen liesitason puhdistaja

Puhdistaa naarmuttamatta keraamiset liesitasot. Sopii myös lasi-, posliini- ja emalipintojen, sekä nokisten takkalasien puhdistukseen.

Käytä tuotetta näin: Ravista pulloa. Levitä aine kädenlämpöiselle liesitasolle ja hankaa kevyesti kostealla liinalla. Älä käytä hankaussientä. Pyyhi pinta puhtaalla ja kostealla liinalla ja kuivaa. Jättää säihkyvän, likaa hylkivän suojapinnan. Puhdista liesi päivittäin.

 

Tuotteiden ainesosat
https://www.whatsinsidescjohnson.com/fi/fi/brands/mr-muscle

 

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös