Myynti

Transmerin tehtävä on kasvattaa asiakaslähtöisesti kaupan myyntiä kuluttajien tarpeita palvelevilla oman tuotannon ja päämiesten tuotteilla. Asiakkuuksien hoitoon keskittynyt myyntiorganisaatio, tuote- ja myyntipalvelu sekä sähköinen tilausjärjestelmä tekevät palvelusta joustavaa ja tehokasta.

Lue lisää

Markkinointi

Myynti- ja markkinointiorganisaatiomme vastaa kaupalle ja kuluttajille suuntautuvasta mainonnasta, kaupallisten suhteiden hoidosta ja myyntikentästä aina kuluttajapalveluun saakka. Osaamisemme perustana on vahva markkina- ja kuluttajatuntemus sekä tehokas arvoketju.

Lue lisää

Tuotanto ja logistiikka

Transmerin tuotantolaitos palvelee teknokemian tuotteiden valmistuksessa ja tarjoaa erilaisia palveluratkaisuja yritysasiakkaille. Tuotanto on keskittynyt nestemäisiin tuotteisiin ja aerosoleihin; valmistamme mm. puhdistus-, karkote-, hygienia- ja teollisuustuotteita.

Lue lisää

Sopimusvalmistus

Valmistamme hygienia-, kosmetiikka- ja kampaamotuotteita, kodin puhdistusaineita sekä erilaisia pesuaineita teollisuudelle. Joustava tuotantomme mahdollistaa tuotteiden valmistuksen kuluttajille suunnatuista pienpakkauksista aina teollisuuden säiliöautotoimituksiin saakka.

Lue lisää