PALVELUT

Menestystarinoiden tekijät

Myynnin ja markkinoinnin huippuosaamista täydentää kannattava ja katkeamaton palveluketju, joka kattaa kaiken maahantuonnista ja sopimusvalmistuksesta varastointiin, tavarantoimituksiin sekä muihin logistiikan palveluihin. Laaja-alainen asiantuntemus ja tehokas arvoketju palvelevat jälleenmyyjiä, päämiehiä ja kuluttajia.

Myynti

Transmerin tehtävä on kasvattaa asiakaslähtöisesti kaupan myyntiä kuluttajien tarpeita palvelevilla oman tuotannon ja päämiesten tuotteilla. Asiakkuuksien hoitoon keskittynyt myyntiorganisaatio, tuote- ja myyntipalvelu sekä sähköinen tilausjärjestelmä tekevät palvelusta joustavaa ja tehokasta.

LUE LISÄÄ

Markkinointi

Myynti- ja markkinointiorganisaatiomme vastaa kaupalle ja kuluttajille suuntautuvasta mainonnasta, kaupallisten suhteiden hoidosta ja myyntikentästä aina kuluttajapalveluun saakka. Osaamisemme perustana on vahva markkina- ja kuluttajatuntemus sekä tehokas arvoketju.

LUE LISÄÄ

Tuotanto ja logistiikka

Transmeri -konsernin tuotantolaitos palvelee teknokemian tuotteiden valmistuksessa ja tarjoaa erilaisia palveluratkaisuja yritysasiakkaille. Transmeri Logistics Oy:n tuotanto on keskittynyt nestemäisiin tuotteisiin ja aerosoleihin; valmistamme mm. puhdistus-, karkote-, hygienia- ja teollisuustuotteita.

LUE LISÄÄ

Sopimusvalmistus

Sisaryhtiömme Transmeri Logistics Oy valmistaa hygienia-, kosmetiikka- ja kampaamotuotteita, kodin puhdistusaineita sekä erilaisia pesuaineita teollisuudelle. Transmeri Logistics:in joustava tuotanto mahdollistaa tuotteiden valmistuksen kuluttajille suunnatuista pienpakkauksista aina teollisuuden säiliöautotoimituksiin saakka.

LUE LISÄÄ

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös