Arvot

Yhteiset arvot ohjaavat päivittäistä liiketoimintaamme. Toimimalla arvojemme mukaisesti panostamme jatkuvuuteen ja tuloksellisuuteen.

Lue lisää

Historia

Yli 80-vuotisen historiansa aikana Transmeri on luonut useita menestystarinoita Suomen markkinoilla: tänäkin päivänä markkinajohtajia ovat mm. OFF!-karkotteet, Raid-torjunta-aineet, Alpen-myslipatukat ja Glade-ilmanraikastimet.

Lue lisää

Oy Transmeri Ab

Oy Transmeri Ab maahantuo ja markkinoi päivittäistuotteita ja kosmetiikkaa Suomessa ja Baltiassa. Yhtiön liikevaihto on noin 38 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 90 henkilöä. Tutustu yritykseemme alla olevasta linkistä.

Lue lisää

Ympäristö

Transmeri panostaa aktiivisesti ja suunnitelmallisesti ympäristöasioihin. Saimme ISO 14001 -ympäristösertifikaatin vuonna 1999. Nykyisin Transmeri Logistics Oy:n sertifikaatti kattaa kemiallisten tuotteiden valmistuksen ja varastoinnin.

Lue lisää

Didrichsenin taidemuseo

Transmeri tukee yhteiskuntaa monella eri tavalla, joista tärkein on osallistumisemme Didrichsenin taidesäätiön toimintaan. Didrichsenin taidemuseo on jo useana vuonna kuulunut kymmenen suosituimman taidemuseon joukkoon Suomessa.

Lue lisää

Uutiset