YRITYS

Rakentamassa suomalaisia menestystarinoita

Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa. Pitkäjänteinen toimintatapamme ja paikallismarkkinoiden asiantuntemuksemme mahdollistavat kilpailukykyisten brändien menestymisen. Olemme luoneet yhteistyökumppaneidemme kanssa tuhansille tuotteille vankan aseman Suomen ja Baltian markkinoilla.

Arvot

Yhteiset arvot ohjaavat päivittäistä liiketoimintaamme. Toimimalla arvojemme mukaisesti panostamme jatkuvuuteen ja tuloksellisuuteen.

LUE LISÄÄ

Historia

Yli 90-vuotisen historiansa aikana Transmeri on luonut useita menestystarinoita Suomen markkinoilla: tänäkin päivänä markkinajohtajia ovat mm. OFF!-karkotteet, Raid-torjunta-aineet, Alpen-myslipatukat ja Glade-ilmanraikastimet.

LUE LISÄÄ

Oy Transmeri Ab

Oy Transmeri Ab maahantuo ja markkinoi päivittäistuotteita ja kosmetiikkaa Suomessa ja Baltiassa. Yhtiön liikevaihto on noin 38 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 90 henkilöä. Tutustu yritykseemme alla olevasta linkistä.

LUE LISÄÄ

Vastuullisuus

Yritysvastuutyötämme ohjaavat arvomme ja toimintaympäristömme meille asettamat vaatimukset esimerkiksi kansallisessa ja kansainvälisessä lainsäädännössä. Haluamme olla luottamuksen arvoisia ja eettinen toiminta niin liiketoiminnassa kuin myös yhteiskunnassa on meille kunnia-asia.

LUE LISÄÄ

Didrichsenin taidemuseo

Transmeri tukee yhteiskuntaa monella eri tavalla, joista tärkein on osallistumisemme Didrichsenin taidesäätiön toimintaan. Didrichsenin taidemuseo on jo useana vuonna kuulunut kymmenen suosituimman taidemuseon joukkoon Suomessa.

LUE LISÄÄ

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös