YKSI KUMPPANI – KAIKKI PALVELUT

Oy Transmeri Ab maahantuo ja markkinoi päivittäistuotteita ja kosmetiikkaa Suomessa ja Baltiassa. Yhtiön liikevaihto on noin 38 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 100 henkilöä.

Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa. Pitkäjänteinen toimintatapamme ja paikallismarkkinoiden asiantuntemuksemme mahdollistavat kilpailukykyisten brändien menestymisen. Olemme luoneet yhteistyökumppaneidemme kanssa tuhansille tuotteille vankan aseman Suomen ja Baltian markkinoilla.

Transmeri kattaa mittavalla päivittäistuotevalikoimallaan 100 % Suomen jakeluteistä. Jakelussamme on tuhansia tuotenimikkeitä. Olemme yksi Suomen suurimmista selektiivisen kosmetiikan markkinoijista. Tuomme markkinoille vuosittain satoja selektiivisen kosmetiikan uutuuksia.

Monet edustamistamme päämiehistä ovat olleet yhteistyökumppaneitamme jo Transmerin alkutaipaleelta lähtien – kuten SC Johnson vuodesta 1931 ja Chanel vuodesta 1933.

Myyntihenkilöstömme tekee yli 10 000 myymäläkäyntiä ja kuluttajapalveluumme ottaa yhteyttä yli 4000 kuluttajaa vuosittain.

 

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös