Wella Styling edustus Transmeri Oy:lle

Wella hiusmuotoilun kuluttajatuotteet Transmeri Oy:n edustukseen vähittäiskaupassa

Wella Styling vähittäiskaupan hiusmuotoilutuotteet kuluttajille siirtyvät Transmeri Oy:n jakeluun Suomessa 1.8.2016 alkaen. Tämä on osa Procter & Gamble’n suunnitelmaa luopua joistakin kauneusbrändeistä ja siirtää ne Cotylle vuoden 2016 toisella puoliskolla. Transmeri Oy:n jakelijasopimukseen ei kuulu Wella Salon Professional tuotteita, joita myydään pääasiassa kampaamoista, vaan näiden ammattituotteiden myynti jatkuu Cotyn liiketoimintana Pohjoismaissa.

902_article

”Wella Styling portfolioon kuuluu tunnetut ja luotetut brändit Wella Classic Styling, Wellaflex ja Shockwaves. Procter & Gamble omistaa liiketoiminnat ja sitoutuu voimakkaasti Styling liiketoiminnan kehittämiseen kunnes siirto on tehty loppuun. Wella Retail Styling on päättänyt optimoida kategorian potentiaalin nimittämällä paikalliset jakelijat Pohjoismaihin. Wellan vähittäiskaupan Styling tuotteiden jakelijat antavat asiakkaille täyden palvelun ja yhä parempaa palvelua kuluttajille. Uskomme, että Wellan vähittäiskaupan Styling tuotteet on saatu parhaisiin käsiin. Valitsemamme jakelija Suomessa, Transmeri Oy, ottaa Wella Styling kategorian hoitoonsa lähikuukausina”, sanoo Procter & Gamble Nordic Business Transitions Leader Erik Holmberg.

”Wellan vähittäiskaupan Styling hiusmuotoilutuotteet ovat tärkeä osa kauneustuotevalikoimaamme ja vahvistaa Transmeri Oy:n asemaa Suomen johtavana kauneus- ja kosmetiikka-alan jakelijana. Yrityksemme henkilökunta ja erityisesti Kauneus- ja hygieniatuotteiden kategoriatiimi tekee jo töitä, jotta näiden luotettavien ja tunnettujen brändien tarina jatkuu voitokkaana”, sanoo Transmeri Oy:n toimitusjohtaja Sari Rosin.

Hiustenmuotoilun PT-kaupan tulevaisuus Pohjoismaissa on täynnä mahdollisuuksia, joista et halua jäädä paitsi.

Lisätietoja:
Sari Rosin
Managing Director
Oy Transmeri Ab
+358-400 682701
sari.rosin@transmeri.fi

Tessa Ramm-Schmidt
Business Category Manager
Oy Transmeri Ab
+358-400 499177
Tessa.ramm-schmidt@transmeri.fi
www.pg.com
www.transmeri.fi

Julkaistu: 26.08.2016

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös