Transmeri osti Iberon

Oy Transmeri Ab on ostanut Ibero Oy:n. Ibero on suomalainen perheyritys ja sen tuoteryhmiä ovat korut, kauneudenhoitotuotteet, hiustuotteet, lasten hiustuotteet sekä luku- ja aurinkolasit. Ibero tiimi, yhteensä 17 henkeä, siirtyy osaksi Transmerin päivittäistavaraosastoa.

Janne Rautio: ”Olen vetänyt noin 30 vuotta isäni vuonna 1951 perustamaa perheyritystä. Koska minulla ei ole seuraajaa omasta perheestä olen löytänyt jatkajan toisesta perheyrityksestä. Olen iloinen, että uusi omistaja on pitkä juuret omaava perheyritys Oy Transmeri Ab. Ibero Oy on 1.7.2016 alkaen Oy Transmeri Ab:n tytäryhtiö. Ibero Oy:n henkilökunta jatkaa tehtävissään ja tutut yhteyshenkilöt ovat asiakkaittemme palveluksessa edelleenkin. Oma roolini on tukea uutta omistajaa ja konsultoivassa roolissa varmistaa liiketoiminnan menestyksellistä siirtymistä perheyritys Transmerille.”

Oy Transmeri Ab:n toimitusjohtaja Sari Rosin: ”Olen iloinen, että Transmeri saa jatkaa Ibero-brändin menestyksekästä taivalta ja tuoda kuluttajille jatkossakin iloa Iberon laadukkaiden kauneustuotteiden, hiuskorujen, korujen, aurinkolasien ja lasten tuotteiden avulla. Ibero-brändi sopii loistavasti Transmerin portfolioon ja tukee osaltaan myös nykyisiä liiketoimintojamme niin hygienian kuin kosmetiikan kategorioissa. Toivotan Iberon henkilöstön tervetulleeksi Transmeriin luomaan yhteistä uutta tulevaisuutta.”

ibero.fi

Lisätietoja
Ibero Yhtiöt Oy,Toimitusjohtaja Janne Rautio, janne.rautio@ibero.fi,puh. 050 301 7191
Oy Transmeri Ab, Toimitusjohtaja Sari Rosin, sari.rosin@transmeri.fi, puh. 0400 682 701

Julkaistu: 30.06.2016

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös