Oy Transmeri Ab ostaa luonnonkosmetiikan maahantuojan Natcos Oy:n koko osakekannan

Oy Transmeri Ab ja Natcos Oy ovat tänään allekirjoittaneet sopimuksen, jolla Oy Transmeri Ab ostaa Natcos Oy:ltä 100% Natcos Oy:n osakekannasta. Natcos Oy:stä tulee Oy Transmeri Ab:n tytäryhtiö ja Oy Transmeri Ab:n toimitusjohtaja Sari Rosin nimitetään myös Natcos Oy:n toimitusjohtajaksi 8.1.2018 alkaen.

Ympäristötietoisuuden ja hyvinvoinnin megatrendin kasvun myötä luonnonkosmetiikan ja luonnollisten hyvinvointituotteiden kysyntä on nopeassa kasvussa. Yrityskauppa on osa sekä Transmerin ja Natcos Oy:n kasvustrategiaa, joka auttaa saavuttamaan vahvan aseman luonnonkosmetiikan markkinoilla Pohjoismaissa ja Baltiassa sekä edistää edustuksessa olevien brändien tunnettuutta ja myyntiä kasvavassa kilpailutilanteessa.

Menestyksekkään bränditalon ja modernin pioneerin yhdistyminen monipuolistavat Transmerin nykyistä tuoteportfoliota ja luovat taloon arvokasta uutta osaamista ja asiantuntijuutta sekä molemminpuolisia synergioita.

Natcos Oy on toiminut vuodesta 2004 lähtien erikoistuen luonnonkosmetiikan maahantuontiin ja markkinointiin. Yrityksen maahantuomia ja markkinoimia sarjoja ovat: Mádara Cosmetics, Esse Probiotic Skincare, Mossa Cosmetics, Sante Naturkosmetik, Logona, Sophie la girafe Cosmetics, Biosolis, Taoasis, Laboratoire du Haut-Ségala, Provida Organics, Khadi, Earth Minerals, Simply Gentle, Whamisa sekä Natural Goods Company. Jatkamme yhteistyötä näiden sarjojen parissa entiseen tapaan.

Natcos Oy:n brändit ja henkilökunta muodostavat Transmerin kosmetiikkaosastolle uuden tiimin, jonka Business Unit Manageriksi nimitetään 8.1.2018 alkaen Natcos Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Kai Oey. Kai raportoi Transmerin kosmetiikkaliiketoiminnan johtajalle Anu Koskiselle. Natcos Oy:n henkilökunta jatkaa nykyisissä tehtävissään.

“Olemme todella innoissamme tästä kasvumahdollisuudesta ja tyytyväisiä voidessamme vastata kasvavaan luonnonkosmetiikan kysyntään”, toteaa Transmerin kosmetiikkaliiketoiminnan johtaja Anu Koskinen.

“Yhdessä olemme vahvempia ja Transmeri osaltaan varmistaa liiketoiminnan ja brändiemme menestyksen ja kasvun myös jatkossa“, vakuuttaa Natcos Oy:n toimitusjohtaja Kai Oey.

“Pystyäksemme varmistamaan luonnonkosmetiikan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin viestin läpimenon, on katsottava pidemmälle ja tehtävä asioita uudella tavalla”, vahvistaa Natcos Oy:n perustaja ja kehityksestä vastaava Minna Oey.

Tulemme palaamaan yrityskaupan yksityiskohtiin hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta. Loppuvuoden toimimme siis aivan kuten ennenkin. Lisätietoja Kailta ja Anulta.

 

Sari Rosin

Toimitusjohtaja,

Oy Transmeri Ab

 

Anu Koskinen

Johtaja Kosmetiikkaliiketoiminta,

Oy Transmeri Ab

 

Kai Oey

Toimitusjohtaja,

Natcos Oy

 

Minna Oey

Perustaja,

Natcos Oy

 

Yhteystiedot:

sari.rosin@transmeri.fi                               tel: +358 400 682701

anu.koskinen@transmeri.fi                          tel: +358 50 5624826

kai@natcosnordic.com                               tel: +358 40 1615387

minna@natcosnordic.com                           tel: +358 50 4098181

 

 

Julkaistu: 26.10.2017

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös