Oy Transmeri Ab ostaa Jalo-lemmikkieläintarvikkeiden liiketoiminnan

Oy Transmeri Ab ostaa Jalo-lemmikkieläintarvikkeiden liiketoiminnan Euro-Center Oy:ltä. Jalo on suomalainen tavaramerkki, josta löytyy tarvikkeita ja herkkuja koirille ja kissoille.

 

Euro-Centerin toimitusjohtaja Johanna Matikka: ”Olen vuodesta 2013 johtanut vanhempieni vuonna 1988 perustamaa perheyritystä Euro-Center Oy:tä. Jalo on Euro-Centerin tukkuliiketoiminnan ainoa tuoteryhmä, joten käytännössä yhtiö myy lähes koko liiketoimintansa. Jatkan tämän jälkeen edelleen Euro-Centerin toimitusjohtajana. Olen iloinen siitä, että Jalo saa hyvän uuden kodin kotimaisesta yhtiöstä ja henkilökunta voi siirtyä osaksi uutta kehityshaluista tiimiä. Oma roolini on tukea uutta omistajaa konsultoivassa roolissa ja varmistaa liiketoiminnan menestyksellinen siirtyminen perheyritys Transmerille.”

Oy Transmeri Ab on lähes 90-vuotias suomalainen perheyritys, joka myy ja markkinoi tunnettuja merkkituotteita kuten esimerkiksi Lemon Juice & Glycerin, Medisoft, Ibero, OFF!, Glade, Duck, Duracell, Wella Styling, sekä selektiivistä kosmetiikkaa kuten Chanel ja Guerlain.

Oy Transmeri Ab:n toimitusjohtaja Sari Rosin: ”Olen iloinen, että Transmeri saa jatkaa Jalo- brändin menestyksekästä taivalta. Lemmikkieläintarvikkeiden markkina on kasvava ja mielenkiintoinen uusi alue Transmerille. Jalo tuotemerkki vahvistaa strategiaamme kehittää suomalaisia merkkituotteita.”

Lisätietoja:
Euro-Center Oy, Toimitusjohtaja Johanna Matikka, johanna.matikka@eurocenter.fi, puh. 044 7315366
Oy Transmeri Ab, Toimitusjohtaja Sari Rosin, sari.rosin@transmeri.fi, puh. 0400 682 701

 

Julkaistu: 05.05.2017

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös