Tuotekehitys – yhteistyössä asiakkaan kanssa

Asiakkaan ideaan pohjautuen kemistimme aloittavat tuotteen kehittämisen ja jalostamisen valmiiksi korkealaatuiseksi tuotteeksi. Tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa jatkuu kehitysprosessin kaikissa vaiheissa. Tuotekehitys tapahtuu omassa laboratoriossamme Vantaalla.

Huolellinen laadunvalvonta on olennainen osa työtämme tuotantoprosessin jokaisessa vaiheessa.

Kemisteillämme on vankka kemikaalilainsäädännön asiantuntemus teknokemian alalta. Tarjoamme tukea lainsäädännön vaatimusten noudattamisessa. Hoidamme muun muassa tuotteiden turvallisuusarvioinnit, käyttöturvallisuustiedotteet sekä etikettien lainmukaisuuteen liittyvät tehtävät.

Seuraamme alan trendejä ja hankimme jatkuvasti tietoa uusimmista raaka-aineista, pakkausmateriaaleista ja erilaisista tuotemuodoista. Olemme mukana Teknokemian Yhdistyksen kosmetiikka- ja pesuainekemian työryhmissä.

Olemme valmistaneet reseptipankkiimme valmiita perustuotteita, joista asiakkaan toiveiden mukaisesti voidaan muokata yksilöllinen tuote edullisesti ja aikaa säästäen. Tarjoamme erilaisia pakkausvaihtoehtoja tuotteen käyttötarkoituksesta riippuen. Asiakkaan on mahdollista valita pakkauksia myös ennakkoon valitsemiemme vaihtoehtojen pohjalta. Valikoimassamme on huomioitu eri hintakategoriat.