Joulupuu-keräys 2017

Hyvää joulua transmeriläisiltä!

Vuosi lähenee loppuaan ja elämme jo jouluviikkoa. Meidän kaikkien transmeriläisten vuosi on ollut kiireinen ja täynnä niin upeiden brändiemme kehittämistä, hyvää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa kuin myös myös uuden kehittämistä.

Tästä kaikesta voimme olla kiitollisia ja lähdemme ilolla kohti uutta vuotta.

Joulukuussa tempaisimme tuottaaksemme iloa espoolaisille lapsiperheille. Yhteistyössä Espoon Nuorkauppakamarin kanssa toteutimme Joulupuu -keräyksen myös meidän toimistollamme. Espoon sosiaalivirasto varmistaa lahjojen jakelun niin kodin ulkopuolelle sijoitetuille lapsille ja nuorille kuin avohuollon piirissä oleville lapsiperheillekin. Lahjat menevät suoraan niitä tarvitseville sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja. Vastaanottajat ovat lastenkodeissa tai sijaisperheissä asuvia tai vähävaraisten perheiden  lapsia.

Koristelimme Leppävaaran toimistomme joulukuusen joululahjakorteilla, joissa oli teksti ’tyttö/poika’ ja lapsen ikä. Tavoitteemme on ilahduttaa mahdollisimman montaa espoolaista lasta joululahjalla, joka saattaa olla lapsen ainoa tänä vuonna. Näitä henkilökuntamme hankkimia lahjoja Espoon sosiaalitoimi toimittaa parhaillaan perille.

Tästä lahjojen määrästä olen aivan liikuttunut ja ylpeä!

Hyvää joulua kaikille toivottaen,

 

Sari Rosin
Toimitusjohtaja
Oy Transmeri Ab

Julkaistu: 18.12.2017

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös