Jaana Yli-Kujala Myyntipäälliköksi

Jaana Yli-Kujala (BBA, tradenomi (YAMK), AmO) on aloittanut myyntipäällikkönä Transmeri Oy:n myyntitiimissä elokuussa. Jaanan toimii myyntipäällikkönä puutarha- ja kodin tuotteissa sekä myyntikentän esihenkilönä. Jaanalla on pitkä ja laaja työkokemus päivittäistavarakaupan alalla toimimisesta, niin päivittäistavarakaupan ketjuista valmistavaan teollisuuteen kuin jakelijan liiketoiminnasta.

On todella innostavaa tehdä tiimin kanssa töitä tulevaisuuden tavoitteita kohti näin upeiden brändien ja ihmisten  kanssa. Transmerissä puhuttelee lisäksi vahva panostus vastuullisuuden edistämiseen konkreettisin keinoin sekä perheyrittäjyys, Jaana kertoo.

Jaana raportoi myyntijohtaja Tomi Puusaarelle, joka on vaikuttunut Jaanan ammattitaidon lisäksi hänen rauhallisuudesta, analyyttisuudesta ja uteliaisuudesta.
Olemme todella innoissamme saadessamme Jaanan myyntitiimiimme. Jaanan tulo vahvistaa yrityksemme PT-kaupan osaamista ja tärkeässä esihenkilöroolissa johtaa myyntiedustajatiimiä tavoitteisiin. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme Jaana!, kommentoi Tomi Puusaari.

 

Lisätietoja: Tomi Puusaari, 040 758 8071 / tomi.puusaari@transmeri.fi

Julkaistu: 04.09.2023

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös