Huonekalujen hoitoon

Puukalusteet ovat kauniita ja ajattomia sekä sisällä että ulkona. Jotta ne pysyvät kauniina, niitä täytyy puhdistaa ja hoitaa säännöllisesti. Kastuminen ja suora auringonvalo edistävät puun värimuutoksia. Kesällä puukalusteet kannattaa siirtää suojaan auringolta esimerkiksi katoksen alle silloin, kun ne eivät ole käytössä.Talveksi puukalusteet kannattaa siirtää kuivaan säilytystilaan, sillä jäätynyt vesi voi laajetessaan rikkoa puuta. Kun hoidat puisia pintoja huolellisesti, kalusteet säilyvät kauniina pidempään ja ne kestävät kulutusta paremmin. Hyvällä hoidolla edesautat myös kalusteiden arvon säilymistä. Tutuilla ja laadukkailla Pledge-tuotteilla hoidat ja suojaat puukalusteesi helposti ja vaivattomasti.

Pledge huonekalujen hoitotuotteet

Pledge Wood 5in1


Monikäyttöinen aerosoli poistaa pölyn, suojaa pintaa, parantaa luonnollista kiiltoa sekä poistaa sormenjälkiä ja tahroja. Sopii esim. lakatulle puulle, teräkselle, nahalle, kaakelille ja muoville. Ei lakkaamattomalle puulle.

Käyttö:

Ravista hyvin. Suihkuta noin 15 cm etäisyydeltä liinaan tai suoraan pinnalle. Pyyhi välittömästi puhtaalla pehmeällä liinalla. Kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan mikäli et ole varma tuotteen sopivuudesta pinnalle.

 
Pledge-Huonekaluvaha

Sopii lakatun puun kiillotukseen ja puhdistukseen. Sisältää mehiläisvahaa ja puhdistavia aineosia, jotka irrottavat likaa. Mehiläisvaha suojaa puupintaa lialta ja kosteudelta sekä antaa silkinhimmeän kiillon.

Käyttö:

Huonekaluvaha on helppo levittää: purista emulsiomaista vahaa kuivaan, nukkaamattomaan liinaan ja levitä huonekalun pinnalle puun syiden suuntaisesti. Sopii kaikille lakatuille puulajeille, kuten koivulle, männylle, tammelle, teakille ja mahongille.

Pledge Teak -kalusteöljy

Pledge Teak-kalusteöljy hoitaa ja puhdistaa kaikki lakkaamattomat puupinnat. Pledge Teak-kalusteöljy imeytyy puun huokosiin ja kyllästää pinnan likaa ja vettä hylkiväksi sekä syventää puun väriä. Sopii kaikille lakkaamattomille puukalusteille ja -pinnoille kuten koivu, mänty, tammi, teak, mahonki, kovapuu jne. Huomioi, että öljy saattaa sävyttää vaaleita puulajeja punertavaksi.

Käyttö:

Annostele öljy kuivalle ja nukkaamattomalle liinalle ja levitä tasaisesti puun syiden suuntaisesti. Hankaa tahrakohtia ja toista käsittely tarvittaessa. Hajun vuoksi ei suositella käytettäväksi sisätiloissa.

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös