Wella

Wella – kampaamotason laatua jo 140 vuoden kokemuksella

Hiustenmuotoilutuotteisiin erikoistunut Wella on Sveitsissä vuonna 1880 perustettu yritys, joka siirtyi vuonna 2016 kauneustuotteita valmistavan Coty Inc. yrityksen omistukseen. Suomen päivittäistavarakaupassa myytävät suositut hiustenmuotoilutuotesarjat Wellaflex, Wella Deluxe, Shockwaves ja Wella Classic tarjoavat laajan valikoiman laadukkaita hiustenmuotoilutuotteita eri tarpeisiin ja hintapisteisiin.

 

Wellaflex on Euroopan johtava hiustenmuotoilusarja, joka on tunnettu kampaamotason laatuisista hiuskiinteistä ja muotovaahdoista. Sarjasta löytyy kattava valikoima tuotteita eri hiustenmuotoilutarpeisiin.

Wella Deluxe on ainutlaatuinen, hiuksia vahingoilta suojaava ja hoitava valikoima muotoilutuotteita. Wella Deluxe tuotteissa on hiuksen keratiinia suojaava Kerashield 5 yhdistelmä, joka suojaa hiuksia makaaniselta rasitukselta, kuivumiselta, pörröisyydeltä, elottomuudelta sekä UV-säteilyltä.


Shockwaves on nuorille suunnattu hiustenmuotoilusarja, joka pitää sisällään hiusvahoja, hiusgeelejä, muotovaahtoja ja hiuskiinteitä.

 

Wella Classic

Wella Classic on edullisemman hintapisteen perussarja, joka sisältää hiuskiinteitä riittoisassa 400 ml koossa sekä muotovaahdon.

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös