Aloita aamu Weetabixilla

 weetabix

Weetabix Original

Weetabix Original -täysjyvävehnämurokkeet maistuvat herkullisilta kylmän maidon, jogurtin tai vaikka mehukeiton kanssa. Voit myös itse lisätä mieltymystesi mukaan annokseen hilloa, banaania tai muita hedelmiä. Kun voit valita useista herkullisista vaihtoehdoista, on helppo ymmärtää, miksi Weetabix on luonnollisen hyvä aamupala. Weetabix Original ja Banana -murokkeille on myönnetty sydänmerkki.

Weetabix Chocolate

Weetabix Chocolate -murokkeet ovat samaa täysjyvävehnää kuin tutut Weetabix Original -murokkeetkin, mutta niihin on lisätty kaakaojauhetta ja tummasuklaa-hippuja. Weetabix Chocolate sisältää jopa puolet vähemmän sokeria kuin suklaamurot keskimäärin.

Weetabix Minis

Weetabix Minis -minimurokkeet ovat  täysjyvävehnää minikoossa. Minis-tuotevalikoimasta löytyy kaksi valmiiksi maustettua vaihtoehtoa: Choco (suklaa) ja Fruit&Nut (hedelmä&pähkinä). Weetabix Minis -minimurokkeet maistuvat kylmän maidon tai jogurtin kanssa – tai ihan sellaisenaan välipalaksi.

Weetabix ja Weetabix Minis ovat erinomainen kuidun lähde. Ja riippumatta siitä, haluatko mieluummin maustamattomia vai sellaisia, joissa on vähän ylimääräistä hyvää, löydät varmasti jotain sopivaa.

Weetabix Protein-murokeweetabix-protein-3d-pack_fin-swe-arab-2016_rgb

Tuttu iso Weetabix-muroke, jossa on runsaasti proteiinia. Herkullisen rapea. Runsaskuituinen ja sokeria vain 4,8%. Sydänmerkkituote.

Weetabix Crunchy BranWheat (Triticum aestivum) at harvest time

Sydänmerkkituote, joka sisältää runsaasti kuitua (20g/100g). Täysjyväviljan lisäksi sisältää mm. kauraleseitä tehden Crunchy Branista maukkaan.

Weetabix Protein Crunchwbxproteincrunch-originaali

Tuttua Weetabix täysjyväviljaa ja runsaasti proteiinia. Täysjyvävehnää ja -kauraa pursotettuna putkilon muotoon. Kaksi herkullista makua: maustamaton ja suklaan makuinen.

Lisää tietoa Weetabix-tuotteista löydät www.weetabix.fi.