Weetabix

Aloita aamu Weetabixilla

Weetabix Original

Weetabix Original -täysjyvävehnämurokkeet maistuvat herkullisilta kylmän maidon, jogurtin tai vaikka mehukeiton kanssa. Voit myös itse lisätä mieltymystesi mukaan annokseen hilloa, banaania tai muita hedelmiä. Kun voit valita useista herkullisista vaihtoehdoista, on helppo ymmärtää, miksi Weetabix on luonnollisen hyvä aamupala. Weetabix Original ja Banana -murokkeille on myönnetty sydänmerkki.

Weetabix Original Organic

Weetabix Original – murokkeista löytyy myös luomuversio, jolle on myös myönnetty sydänmerkki.

 

Weetabix Chocolate

Weetabix Chocolate -murokkeet ovat samaa täysjyvävehnää kuin tutut Weetabix Original -murokkeetkin, mutta niihin on lisätty kaakaojauhetta ja tummasuklaa-hippuja. Weetabix Chocolate sisältää jopa puolet vähemmän sokeria kuin suklaamurot keskimäärin.

 

Weetabix Minis

Weetabix Minis -minimurokkeet ovat täysjyvävehnää minikoossa. Minis-tuotevalikoimasta löytyy kaksi valmiiksi maustettua vaihtoehtoa: Choco (suklaa) ja Banana (Banaani). Weetabix Minis -minimurokkeet maistuvat kylmän maidon tai jogurtin kanssa – tai ihan sellaisenaan välipalaksi.

Weetabix ja Weetabix Minis ovat erinomainen kuidun lähde. Ja riippumatta siitä, haluatko mieluummin maustamattomia vai sellaisia, joissa on vähän ylimääräistä hyvää, löydät varmasti jotain sopivaa.

 

Weetabix Protein-muroke

Tuttu iso Weetabix-muroke, jossa on runsaasti proteiinia. Herkullisen rapea. Runsaskuituinen ja sokeria vain 4,8%. Sydänmerkkituote.

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös