Issey Miyake

Issey Miyake on innovatiininen japanilainen muotisuunnittelija, jonka kiinnostuksensa läntiseen kulttuuriin vei hänet Pariisiin 1965. Siellä hän teki ensiesiintymisensä kansainvälisessä Haute Couture -maailmassa yhdessä suurten muodinluojien Guy Larochen ja Hubert de Givenchyn kanssa. Vuonna 1968 hän matkusti New Yorkiin, mistä hän löysi amerikkalaisen avantgarde-muodin.

Palattuaan takaisin Japaniin vuonna 1970 Issey Miyake perusti oman muotihuoneen Miyake Design Studion. Riippumaton, kiinnostunut kaikesta, uutta etsivä, traditioista uutta synnyttävä, Issey Miyake on luonut ajattoman muodin maailman, joka ei tunne vuodenaikojen ja maiden välisiä rajoja ja silti hän on mitä nykyaikaisin ja hetkessä elävä suunnittelija. Avainsanoja Miyaken muodista ovat: väri, muoto, ajattomuus ja helppokäyttöisyys.

Issey Miyaken tuoksut ja pakkauksien upea arkkitehtuurillinen ja moderni muotoilu antaa meille palan edelläkäyvän suunnittelijan luomuksista! Luonto, sen elementit ja voima toimivat hänen inspiraatioina tuoksujen luomisessa.

Lue lisää:

http://www.bpi-sa.com

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös