Biozell

 

Biozell on kotimainen hiustenhoitosarja, jonka juuret ulottuvat 1940-luvulle asti. Brändi on kasvanut luontaistuotepohjaisia hiustenhoitotuotteita myyvästä pikkuputiikista Helsingin Punavuoressa laajaksi tuoteperheeksi, jonka kattavasta valikoimasta löytyvät ammattitasoiset tuotteet hiusten hoitoon, muotoiluun ja sävytykseen. Transmerille Biozell-brändi tuli vuonna 2020. Ammattilaatuiset ja innovatiiviset Biozell -tuotteet kehitetään ja valmistetaan pääosin Suomessa ja aerosolituotteet Ruotsissa. Biozell-tuotesarja on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Biozell Professional Color Tech ja Color Mask -sävytteet ovat helppokäyttöisiä tuotteita hiusten sävyttämiseen ja hiusvärin ylläpitoon. Nämä hajusteettomat ja ammoniakittomat sävytteet ovat hoitoainepohjaisia, joten ne ovat helliä hiuksille ja hiuspohjalle. Laaja sävyvalikoima sisältää klassisia sävyjä sekä sähäkämpiä kirkkaita värejä. Valitse sävy tuomaan intensiivisyyttä nykyiseen väriisi tai lisäämään vivahde toista sävyä. Sävytteet on suunniteltu värjätyille hiuksille.

Biozell Professional-muotoilutuotteet ovat korkealaatuisia, alan ammattilaisten kehittämiä ja testaamia. Niissä yhdistyvät kampaamotasoinen laadukkuus ja innovatiivisuus. Tuotteet on kehitetty Suomessa huomioiden pohjoismainen hiuslaatu ja Pohjolan sääolosuhteet. Biozell Professional -muotoilutuotteiden avulla luot hiuksiisi hyvän pidon, loistavaa muotoiltavuutta ja kiiltoa. Tuotesarjasta löytyy myös useita hiuksiin rakennetta tuovia, tuuheuttavia tuotteita: kuivashampoo, rakennesuihke ja suolasuihke.

Lue lisää: www.biozell.fi 

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös