Alpen-myslit ja -välipalapatukat ovat suomalaisten kestosuosikkeja. Tutustu laadukkaisiin Alpen-tuotteisiin osoitteessa www.weetabix.fi.

Alpen-myslit

Alpen on Suomen suosituimpia myslejä. Se on aamiaispöytien kestosuosikki, eikä ole vaikea nähdä, tai maistaa, miksi! Se sisältää roppakaupalla laadukkaita aineksia kuten terveellistä kauraa, pähkinöitä ja hedelmiä. Päivä ei voisi alkaa herkullisemmin. 

Alpenia saa alkuperäismaun (Alpen Original) lisäksi myös ilman lisättyä sokeria (Alpen No Added Sugar), tummalla suklaalla maustettuna (Alpen Dark Chocolate) ja vadelma-omenan makuisena (Alpen Raspberry&Apple).

Alpen myslejä on myös uusina paahdettuina Granola-mysleinä. Alpen Granola-myslejä on kaksi herkullista makua: Fruit&Nut (joka sisältää rusinaa, mantelia ja pähkinää) ja Multifruit (joka sisältää mustikkaa, karpaloa ja vadelmaa).

Alpen Granola

Alpen-myslit myös patukkana

Alpen-mysliä voi nauttia myös herkullisina Alpen-myslipatukoina, jotka ovat käteviä ottaa mukaan harrastuksiin tai matkalle.

Saatavilla on useita herkullisia makuvaihtoehtoja, kuten suklaalla maustettu hedelmä&pähkinä ja jogurtilla kuorrutettua mansikka. Lisäksi on kaksi erilaista Alpen Light -patukkaa, joissa on runsaasti makua, mutta vain n. 70 kaloria per patukka.

Alpen-patukat ovat Suomen suosituimpia myslipatukoita.