Transmeri osti luonnonkosmetiikkatalo Jolie Natura Oy:n

Transmeri Group -konsernin Oy Transmeri Ab on 7.12.2018 tehdyssä yrityskaupassa ostanut Jolie Natura Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa on osa sekä Transmerin että Jolie Natura Oy:n kasvustrategiaa, joka auttaa saavuttamaan vahvan aseman luonnonkosmetiikan markkinoilla Pohjoismaissa, ja edistää edustuksessa olevien brändien tunnettuutta ja myyntiä kasvavassa kilpailutilanteessa.

Transmeri osti aiemmin vuonna 2018 Suomen johtavan luonnonkosmetiikan maahantuojan Natcos Oy:n. Näiden yrityskauppojen myötä Transmerista tulee huomattavan suuri ja vetovoimainen luonnonkosmetiikkatoimija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Luonnonkosmetiikan markkinan kasvaessa on hyödyllistä, että rinnakkain toimivat parhaat osaajat ovat yhtä. Menestyksekkään bränditalon Transmerin ja luonnonkosmetiikan tunnettujen asiantuntijayritysten Natcosin ja Jolien yhdistyminen monipuolistaa Transmerin nykyistä tuoteportfoliota ja luo taloon arvokasta uutta osaamista sekä synergiaa.

Jolie Natura Oy on toiminut vuodesta 2012 lähtien ja panostanut erityisesti selektiivisen luonnonkosmetiikan kuluttajamyyntiin ja verkkokauppaan. Yrityksen maahantuomia ja markkinoimia sarjoja ovat: Absolution, Iroisie, Patyka, Kjaer Weis, Little Butterfly London, Pai Skincare, Warpaint, Alima Pure, Oilixia, INARI Arctic Beauty, Pinks Boutique ja Neal’s Yard Remedies.

Jolien brändit ja henkilökunta muodostavat Transmerin kosmetiikkaosastolle uuden tiimin, jonka Business Unit Manageriksi on nimitetty Jolien entinen toimitusjohtaja Sakari Boman. Jolien toimitusjohtajaksi siirtyy Transmerin toimitusjohtaja Sari Rosin. Sakari raportoi Transmerin kosmetiikkaliiketoiminnan johtajalle Anu Koskiselle. Jolien henkilökunta jatkaa nykyisissä tehtävissään.

 

Sari Rosin
Toimitusjohtaja, Oy Transmeri
sari.rosin@transmeri.fi
tel: +358 400 682701

Sakari Boman
Toimitusjohtaja, Jolie
sakari.boman@jolie.fi
tel: +358 400 800439

Anu Koskinen
Johtaja Kosmetiikkaliiketoiminta, Oy Transmeri Ab
anu.koskinen@transmeri.fi
tel: +358 50 5624826

Molla Jelkänen
Brändijohtaja, Jolie
molla@jolie.fi
tel: +358 40 5850948

Julkaistu: 26.02.2019

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös