TRANSMERI OSTAA LUONNONKOSMETIIKAN MAAHANTUOJAN OY NHS NORDIC HEALTH SYSTEMS AB:N

Transmeri Group -konsernin Oy Transmeri Ab on 11.11.2019 tehdyssä yrityskaupassa ostanut Oy NHS Nordic Health Systems Ab:n koko osakekannan. Yrityskauppa on osa Transmerin kasvustrategiaa ja auttaa saavuttamaan vahvan aseman luonnonkosmetiikan markkinoilla Pohjoismaissa, ja edistää edustuksessa olevien brändien tunnettuutta ja myyntiä kasvavassa kilpailutilanteessa.

Oy NHS Nordic Health Systems Ab on toiminut vuodesta 1987 lähtien ja panostanut erityisesti luonnonkosmetiikan päivittäistavarajakelukanavaan. Yrityksen maahantuomia ja markkinoimia sarjoja ovat lavera, benecos, GRN, Cattier Paris, Nurme, UpCircle, Georganics, Black & White, Cosnature ja Egyptian Magic.
Yrityskaupan yhteydessä NHS:stä tuli Transmerin tytäryhtiö ja Transmerin toimitusjohtaja Sari Rosinista tuli myös NHS:n toimitusjohtaja. Mahdollisesta NHS:n fuusioimisesta emoyhtiöönsä Oy Transmeri Ab:hen tiedotetaan myöhemmin erikseen.

NHS:n henkilökunta jatkaa nykyisissä tehtävissään ja NHS:n entinen toimitusjohtaja Liisa Torenius on nimitetty Transmeriin luonnonkosmetiikan tukkukaupasta vastaavaksi Business Unit Manageriksi. Liisa raportoi Transmerin kosmetiikkaliiketoiminnan johtajalle Anu Koskiselle.

Transmeri osti vuonna 2018 Suomen johtavan luonnonkosmetiikan maahantuojan Natcos Oy:n ja johtavan luonnonkosmetiikan verkkokauppiaan Jolie Natura Oy:n. Näiden yrityskauppojen myötä Transmerista tulee entistä suurempi ja vetovoimaisempi luonnonkosmetiikkatoimija, ja pystymme tarjoamaan luonnonkosmetiikkaa kaikkiin jakelukanaviin selektiivisestä päivittäisjakeluun.

Sari Rosin
Toimitusjohtaja, Oy Transmeri Ab

Anu Koskinen
Johtaja Kosmetiikkaliiketoiminta, Oy Transmeri Ab

Liisa Torenius
Toimitusjohtaja, Oy NHS Nordic Health Systems Ab

Yhteystiedot:
sari.rosin@transmeri.fi tel: +358 400 682701
anu.koskinen@transmeri.fi tel: +358 50 5624826
liisa.torenius@nhs.fi tel: +358 40 831 5519

Julkaistu: 12.11.2019

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös