Luonnonkosmetiikan pioneeri vahvistuu entisestään: Natcos on nyt Natural Goods Company

Tarinamme sai alkunsa yhden naisen sitkeästä pioneerityöstä 18 vuotta sitten, jolloin aitoa, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ei ollut vielä helposti saatavilla. Helsingin Kalliosssa yhtä Suomen ensimmäistä luonnollista ihonhoitoa tarjoavaa kauneushoitolaa pyörittänyt Minna Oey aloitti  luonnonkosmetiikan pienimuotoisen maahantuonnin Provida Organics  -tuotesarjalla toimintansa tueksi ja työvälineeksi. Minnan tavoitteena oli tuoda luonnonkosmetiikka ja hyvinvointi osaksi jokaisen arkea. Kasvavan kysynnän myötä yrityksen painopiste siirtyi muutamassa vuodessa hoitolatoiminnasta luonnonkosmetiikan maahantuontiin. Natcos Oy oli saanut alkunsa.

Natcosin kasvuvuosien aikana kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ymmärrys ja osaaminen ovat kypsyneet ja kehittyneet huippuunsa. Kuluttaja-asiakkaille tämä näkyy Natural Goods Company  -kanavana,  joka pitää sisällään kauneushoitolan, verkkokaupan asiantuntijasisältöineen sekä hyvinvointivalmennuksen verkossa. Jälleenmyyjille olemme Suomen johtava luonnonkosmetiikan maahantuoja ja kouluttaja, joka ajaa koko alaa eteenpäin suurella intohimolla ja ammattitaidolla.

 

Nimi muuttuu, mutta vahva missio säilyy

Vuoden 2018 tammikuun yrityskaupan ja tammikuussa 2019 voimaan astuvan fuusion myötä Natcos Oy:stä tuli osa Oy Transmeri Ab:a. Tästä eteenpäin pioneerityömme tukena toimii vakaa 90-vuotias bränditalo, jonka tärkeänä tavoitteena on mahdollistaa luonnonkosmetiikan kasvaminen Suomessa. Luonnonkosmetiikkaan panostaminen on merkittävä osa Transmerilla muutama vuosi sitten päivitettyä strategiaa, jonka mukaan yrityksen painopiste tulee olemaan vahvasti hyvinvointia tukevissa brändeissä ja tekemisessä.

Natcos Oy jatkaa toimintaansa kuluttajakanavassa vakiintuneella nimellä Natural Goods Company ja toimii jatkossa 
·       luonnonkosmetiikan maahantuojana ja kouluttajana sekä
·       kuluttajakanavana tarjoten kokonaisvaltaista kauneutta ja hyvinvointia tukevia tuotteita ja palveluita

Missionamme on edelleen tuoda luonnonkosmetiikka ja kokonaisvaltainen hyvinvointi osaksi jokaisen arkea ja elämäntapaa. Kokonaisvaltainen kauneus säteilee sisältä ulos hyvänä olona ja hehkuvana ihona. Kehitämme jatkuvasti tuote- ja palveluvalikoimaamme ratkaistaksemme erilaisia iho-ongelmia sekä tukeaksemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitoa.

Tulevaisuus on puhtaassa, luonnollisessa, ympäristöystävällisessä ja sertifioidussa kosmetiikassa. Sertifiointi takaa tuotteiden eettisen ja ekologisen elinkaaren ja käytön aina pakkauksen kierrätykseen asti. Laadukkaat ja tehokkaat tuotteet tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vastaavat kuluttajien tiedostaviin tarpeisiin. Maahantuomiamme merkkejä ovat mm. Mádara, Mossa, Esse, Kaé, Whamisa ja Sante.

Natural Goods Company on Suomen johtava luonnonkosmetiikan maahantuoja ja osa Oy Transmeri Ab:a  

Julkaistu: 20.02.2019

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös