Räätälöitävä tuotanto palveluksessanne

Transmerin tuotantolaitoksessa on valmistettu päämiesten tuotteita lisenssillä jo vuosikymmeniä. Kokemusta hyödyntäen räätälöimme sopimusvalmistuspalvelun juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi: aina tuotekehityksestä toimituksiin saakka tai joitakin osa-alueita tältä väliltä.

Asiakkaillemme tarjoamme sopimusvalmistusta ja erilaisia logistisia ratkaisuja.

Sopimusvalmistus

Valmistamme hygienia-, kosmetiikka- ja kampaamotuotteita, kodin puhdistusaineita sekä erilaisia pesuaineita teollisuudelle.

Joustava tuotantomme mahdollistaa tuotteiden valmistuksen kuluttajille suunnatuista pienpakkauksista aina teollisuuden säiliöautotoimituksiin saakka. 

Tuotekehitys

Tuotekehitystä tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Prosessi lähtee liikkeelle asiakkaan idean pohjalta ja etenee tuotekehityskemistimme jalostamana valmiiksi tuotteeksi.

Reseptipankissamme on myös valmiita perustuotteita, joista asiakkaan toiveiden mukaisesti voidaan muokata yksilöllinen tuote edullisesti ja aikaa säästäen.

Varastointipalvelut

Uudenaikainen logistiikkakeskuksemme tarjoaa monipuolisia varastointi- ja käsittelypalveluita, jotka lisäävät tehokkuutta tavaravirtojen hallintaan.

Pakkaaminen ja etiketöinti

Tarjoamme tuotteiden pakkaus- ja etiketöintipalvelua asiakkaan omille tuotteille.

Pakkaamme ja etiketöimme eri kokoiset tuotteet myymäläesillepanoa ja kuljetusta varten. Voimme myös uudelleenpakata tuotteita eri kokoisiin pakkauksiin.

Lainsäädäntö

Kemistimme seuraavat aktiivisesti teknokemian valmistusta säätelevää lainsäädäntöä. Vankka asiantuntemus ja erikoisosaaminen lainsäädännön alalta on tärkeä osa vastuullista valmistusta. Myymme tätä palvelua myös erillisenä kokonaisuutena.

Otattehan yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme palvella saattaaksemme juuri teidän tuotteenne markkinoille.

Yhteystiedot