Fafi.fi: ”Suomalainen kosmetiikkatalo Transmeri valloittaa Ruotsin”

Kotimaiselta kauneusrintamalta kuuluu iloisia uutisia: kosmetiikkayritys Transmeri laajenee Ruotsiin. Transmeri tunnetaan muun muassa Chanelin ja Guerlainin maahantuojana. 1920-luvulta lähtien toiminut kauneusammattilainen laajensi luonnonkosmetiikkaan pari vuotta sitten ja osti luonnonkosmetiikkatalo Jolien toissa vuonna. Transmerin pyrkimyksenä on saavuttaa vahva asema luonnonkosmetiikan markkinoilla myös Ruotsissa.

Kasvunsa tueksi Transmeri on perustanut tytäryhtiön ja toimiston Tukholman vanhaan kaupunkiin.

– Hyvän palvelun takaamiseksi liiketoiminta vaatii ihmisiä, jotka ovat fyysisesti paikan päällä ja tuntevat paikalliset markkinat ja asiakkaat, toteaa Transmerin toimitusjohtaja toimitusjohtaja Sari Rosin.

Luonnonkosmetiikan suosio on kasvanut kohisten viime vuosina. Transmerin ensisijaisena päämääränä on laajentaa jälleenmyyjäverkostoaan länsinaapurissa sekä kasvattaa jo olemassa olevaa joliebeauty.se -verkkokauppaa.

– Arviomme mukaan luonnonkosmetiikanmarkkinat ovat Suomessa ja Ruotsissa kutakuinkin tasavertaiset kun mitataan sen osuutta kosmetiikan kokonaismarkkinasta. Ruotsi on kuitenkin kokonaisuudessaan suurempi markkina, joten sieltä löytyy kyllä kasvutilaa kaltaisellemme yritykselle, Rosin sanoo.

Ruotsin valloitusta on palkattu johtamaan Henrik Olténg, jolla on pitkä tausta kosmetiikka- ja bisnesmaailmassa. Rosinin mukaan myymäläavausta Ruotsiin ei ole toistaiseksi suunnitteilla.

Teksti: Ida Rantala // https://fafi.fi/tasta-puhutaan-nyt/tasta-puhutaan-nyt-samujilta-vuokraus-suomalainen-korumerkki-lakkautetaan-kosmetiikkatalo-valloittaa-ruotsia/

Julkaistu: 23.01.2020

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös