Provida oli ensimmäisiä Suomeen saapuneita luonnonkosmetiikan kauneushoitolasarjoja. Ammattilaissarjan lisäksi Providalla on myös tehokkaat, 100% kasviraaka-aineisiin pohjautuvat kotihoitotuotteet.

Provida tarjoaa luomulaatuisia, puhtaita ja hellävaraisia kauneudenhoitotuotteita, jotka tukevat ihon toimintoja ja vahvistavat ihoa terapeuttisesti. Tuotteissa hyödynnetään terapeuttisia Bach-kukkatippoja. Raaka-aineina on käytetty mm. puhtaita kasviöljyjä, luontaisia vitamiineja, kasviuutteita ja aloe veraa. Tuotteissa eteeristen öljyjen pitoisuudet ovat tarkoituksellisen miedot. Tällöin tuotteet sopivat useimmiten myös herkkäihoisille. Tuotteet valmistetaan ilman keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita ja tuoksuaineita. Valmistuksessa ei myöskään käytetä silikonia tai mineraaliöljyä.

Pioneerina Provida on säilyttänyt yhä asemansa laadukasta, mutta edullista kosmetiikkaa arvostavien kuluttajien keskuudessa. Tuotteet tukevat ihon toimintoja ja vahvistavat ihoa terapeuttisesti. Raaka-aineet ovat mahdollisimman pitkälle Demeter-sertifioitua luomulaatua. Se on paljon muita luomumerkintöjä tinkimättömämpi.